Billedgalleri

Klik på billederne for at se hele albummet

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har tilføjet 122 nye billeder — her: Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland.

Sikke en forrygende fastelavnsfest. Højt humør og fantasifulde udklædninger. Vi dansede og dansede, slog katten af tønden og spiste fastelavnsboller. Nu er vi gået glade på vinterferie. Rigtig god ferie til alle.
... Vis mereVis mindre

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har tilføjet 27 nye billeder.

Børnehaven har haft en fantastisk fastelavnsfest.
Vi har set både smukke og seje kostumer, slået katten af tønden i gymnastiksalen og spist de skønneste fastelavnsboller.
Tusind tak for opbakningen og god weekend.
... Vis mereVis mindre

Børnehaven har haft en fantastisk fastelavnsfest.
Tusind tak for opbakningen og god weekend.

Skønt med en masse dejlige foto af alle de flotte børn🌻 Dejligt I er så flinke til at lægge foto ud. Fra Theodors morfar

2 uger siden   ·  2

Kommenter på Facebook

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har tilføjet 27 nye billeder — sammen med Josefine Gram.

Teater Værkstederne er stadig lige gode og der bliver arbejdet hårdere og hårdere for at nå til premieren

Hvor er I bare super dygtige 💐

3 uger siden

Kommenter på Facebook

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har tilføjet 13 nye billeder — i South Denmark

I rækken af temauger om de 4 elementer, nåede vi i denne uge den sidste, som har omhandlet ild.
Vi har haft besøg af Anders, som viste os et fantastisk ild show.
Der var stor beundring blandt børn både fra børnehave og SFO.
God weekend til alle.
... Vis mereVis mindre

Vi har haft besøg af Anders, som viste os et fantastisk ild show.
Der var stor beundring blandt børn både fra børnehave og SFO.
God weekend til alle.

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har tilføjet 22 nye billeder.

Børnehaven er blevet fejret i stor stil. Dagen startede med, at børnehavebørnene gik på besøg i klasserne, hvor der blev delt fødselsdagskage ud til alle. Herefter hørte vi Ditte Maj Sjørslev fortælle en skøn historie i gymnastiksalen. Dagen sluttede med stort fælles kaffebord.
Tak til alle jer mødte op!
Tak for skønne kager og gaver!
Det har alt sammen været med til at gøre dagen helt fantastisk.
... Vis mereVis mindre

Børnehaven er blevet fejret i stor stil. Dagen startede med, at børnehavebørnene gik på besøg i klasserne, hvor der blev delt fødselsdagskage ud til alle. Herefter hørte vi @[569142433:2048:Ditte Maj Sjørslev] fortælle en skøn historie i gymnastiksalen. Dagen sluttede med stort fælles kaffebord.
Tak til alle jer mødte op!
Tak for skønne kager og gaver!
Det har alt sammen været med til at gøre dagen helt fantastisk.

DEL GERNE! Vi har fået en ledig plads i vores kommende 0. klasse til skolestart august 2018. Forud for skolestart er der mulighed for at gå i vores Storegruppe, som starter 1. april. ... Vis mereVis mindre

Se på Facebook

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har tilføjet 12 nye billeder.

Der er stadig god stemning på fjerde uge af teater værkstederne

Der er stadig god stemning på fjerde uge af teater værkstederne

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har tilføjet 27 nye billeder.

Vi har haft en fantastisk uge i børnehave og SFO, hvor vi har fordybet os i temaet jord.
Vi har bl.a spist "mudder suppe" - lavet over bål, leget jorden er giftig i gymnastiksalen, malet billeder, formet figurer i ler og gået i forskellige typer af jord.
Alt i alt en dejlig uge.

Vi har bl.a spist

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har tilføjet 2 nye billeder.

Det var dejligt at se så mange forældre til vores første foredragsaften om Skolen for Livet. Erik Lindsø fortalte om det Grundtvig- Koldske Skolesyn, og vigtighenden i, at vi som skole har en klar fortælling om, hvad VI kan. Vigtigheden af at den fortælling ikke kun er intern, men også en del af den lokale skoledebat. Vi glæder os allerede til Panel diskussionen om Skolen for Livet den 28. februar. Sæt kryds i kalenderen, selvom man ikke var med til den første aften, kan man sagtens følge med !

Se på Facebook

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har tilføjet 26 nye billeder.

Så er endnu en uge gået med teater værksteder. Alle arbejder flittigt, men der bliver stadig grint.