Billedgalleri

Klik på billederne for at se hele albummet

2 dage siden

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland

Det rammer jo nok mange som skal til debatmøde på Friskolen - kl. 19.00 så sæt lidt ekstra tid af til at komme frem.....👀Trekantområdets Brandvæsen skal den 21. maj 2019 holde en beredskabsøvelse i skovområdet ved Rødding, 6630 Rødding.🔥🧯💦🚒

I forbindelse med øvelsen spærrer 🚧 de Skodborgvej af på strækningen imellem Langetvedvej og Dovervej, 6630 Rødding, i tidsrummet kl. 18:15 til kl. 22:30.
De opsætter på stedet omkørselsvejledning.

Vi beklager de gener, det måtte medføre.
... Vis mereVis mindre

Kom til Ladefestival med musik, sang, børnekræmmermarked, det traditionsrige kagebagemesterskab og sommer-hatte konkurrence. Vi tænder grillen og gør kaffen klar til årets forårsfest. Tag bedsteforældre og naboen med og få en hyggelig dag - alle er velkommen. ... Vis mereVis mindre

Morten Thomsen

Louise Helle Simonsen

Linda Juhl Jensen

Anne-Margrethe Cordes Thyra Andersen ❤️

Værkstedsholdet 'Leg og kunst i naturen' har lavet mandalas i naturen med naturens egne materialer 😊 ... Vis mereVis mindre

Anni Matthiesen
Vi har en unik tradition for frie skoler i Danmark. Og den tradition skal vi værne om. For de frie skoler er et værdifuldt alternativ til folkeskolen, der giver forældre friheden til at vælge lige præcis den skole, der passer til deres børn.
I Venstre, Danmarks Liberale Parti kæmper vi for friskolerne i lokalsamfundene 😊👏

Dansk Friskoleforening
VENSTRE OFFENTLIGGØR FRISKOLEPAKKE

I dag har statsminister Lars Løkke Rasmussen og finansminister Kristian Jensen været på besøg på Feldborg Frie Børneunivers. Her var der udendørs pressemøde om Venstres nye »Friskolepakke«, der har tre vigtige elementer for friskolerne. Venstre vil -
1. Bevare koblingsprocenten – det tilskud, som fri- og privatskolerne modtager pr. elev – på 76 pct. og beskytte dem mod Socialdemokratiets plan om at forringe fri- og privatskolernes økonomi med over 350 mio. kr. om året
2. Sikre bedre adgang til ansættelse af pædagoger
3. Skabe bedre mulighed for tidlig SFO

»Der er brug for at værne om friskoletraditionen, som også siger utroligt meget om, hvad Danmark er for et land (...) Der vil være 240 friskoler, der risikerer at gå i underskud, hvis man gennemføre Socialdemokratiets politik«, sagde statsministeren.

Friskolepakken kommer i kølvandet på Socialdemokratiets forslag om at sænke statstilskuddet til friskolerne fra nuværende 76% af udgifterne i folkeskolen til 71%.

Lars Løkke Rasmussen lagde stor vægt på den lokale skoles betydning »Værdien af en lokal skole er kæmpestor. Det er jo også det, der betyder noget, når man skal tage stilling til, hvor man vil bosætte sig. Det betyder alverden«.

FRISKOLERNEs formand Peter Bendix Pedersen glæder sig over, at der bliver politisk opmærksomhed på problematikken »Det er rigtigt godt, at vi får politisk opmærksomhed på, at dette her jo ikke blot handler om skolepolitik, men at det også handler om geopolitik. Det skal være muligt for alle - også dem, der bor udenfor byerne - at benytte det frie skolevalg«.

Dansk Friskoleforening
VENSTRE OFFENTLIGGØR FRISKOLEPAKKE

2. Sikre bedre adgang til ansættelse af pædagoger
3. Skabe bedre mulighed for tidlig SFO

... Vis mereVis mindre

Storegruppen er idag blevet forvandlet.😱.
Ilse og Kirsten har haft travlt med penslerne og lavet de sejeste sår og flotte ansigter.

Kommenter på Facebook

Hvor er I bare mega gode😀 jeg har i hvert fald en dreng som ikke vil vaskes i hovedet i dag😉🙈 Se Allan Mølgaard

Endelig kom 8 klasse på kanotur.
Tak til kanoudvalget for et velplanlagt døgn.

Det var fedt at være med som 'gæst'.
... Vis mereVis mindre

Til morgensang sagde vi farvel til Anne Maregrethe som barselsvikar på skolen. Vi har været rigtig glade for Anne Margrethes indsats på skolen, hun skal nu selv på barsel og vi ønsker hende alt de bedste fremover. Lærerne på skolen havde i dagens anledning lavet et lille rollespil med tyske "kendisser" - (Hun er tysklærer!). På mandag starter Rebekka på arbejde efter sin barsel og det fastansatte team er klar til at køre skoleåret hjem. ... Vis mereVis mindre

Tak for indsatsen Anne Margrethe 😊 Maja har været super glad for dig 😊

Tusind tak til jer alle på Rødding Friskole for et rigtigt godt år😊 og tak for blomster og en fin afsked💐 Knus fra Anne Margrethe