Vi holder sædvanligvis arbejdslørdage 2 gange om året.

Arbejdslørdage er skoledage for alle elever og børnehavens børn.

I skoleåret 2017/2018 er efterårets arbejdslørdag den 7. oktober 2017.

Forårets arbejdslørdag bliver 3 forskellige dage, hvor man skal deltage én af dagene.

Lørdag den 13. januar – For 8. og 9. klasse og deres forældre. Vi skal gøre klar til håndværkere i vores nye hus på Tingvej 12. Dvs. nedrivning af løfter, gulve mm. Dagen er fra kl. 9-15.

Lørdag den 24. februar – For 5.-6. og 7. klasse og deres forældre. Vi skal gøre billedekunst og 9. klasse klar til håndværkere. Diverse nedrivningsopgaver mm. Dagen er fra kl. 9.00 – til kl. 14.30.

Lørdag den 17. marts – For 0.-4. kl. og børnehaven og deres forældre. Vi skal flytte lærerværelset og gøre lærerværelset klar til håndværkere. Og vi skal gøre vores udendørsarealer forårsklar. Dagen er fra kl. 8.30 og vi slutter med frokost.

Lige nu er det muligt at tilmelde sig til arbejdslørdagen den 17. marts nedenfor.

Tilmelding arbejdslørdag

Tilmelding til arbejdslørdagen den 17. marts fra kl. 8.30. Vi slutter med fælles frokost. Dagen er for børnehaven, og 0. - 4. klasse og deres forældre.