VELKOMMEN TIL

RØDDING FRISKOLE & BØRNEHAVE

Fra børnehave til 9. klasse

Tid og rum til leg og samvær

Respekt for hinanden på tværs af alder

Høj faglighed

2 uger siden

Sikke en fest...🎉😃.
Vores Sfo havde inviteret til MGP show. 💽🎤🎧🎼🎉.
Alle leverede en formidabel præstation - og alle tilskuerne var med til at skabe en fantastisk stemning i laden.🎉
Festlighederne blev kombineret med eftermiddagskaffe for forældre, børn og søskende fra både børnehave og Sfo.
Tak for en skøn eftermiddag.
... Vis mereVis mindre

Selvom du ikke er her - skal du ikke snydes for fødselsdagssang....
TIllykke med de 40 år Lars - Vi håber du nyder din barselsorlov og har en dejlig dag. Kærlig hilsen fra hele friskolen

Kommenter på Facebook

Stort tillykke med dagen 🇩🇰🎉

Hvor var det så flot Lars 👍

Tillykke 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Tillykke med fødselsdagen, Lars 🇩🇰🇩🇰

Tusind tak til jer alle😀 det varmer på en kold dag. Jeg undskylder for vejret i dag😉😅

+ Vis tidligere kommentarer

Gejsten var stor til dansk-gymnastik i 2. klasse, hvor vi i dag øvede både samarbejde, læsning, skrivning i bogstavhus og trænede arbejdshukommelsen. Alt imens der blev løbet stærkt, klasket med fluesmækkere og drønet afsted på skolens nye rullebrætter. ... Vis mereVis mindre

3 uger siden

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland

I børnehaven har vi i de seneste uger fordybet os i temaet pandekager.
Vi har bla. været i det kreative hjørne og lavet vores eget pandekagehus, lavet pander og pandekager i papir og karton.
Dernæst har vi naturligvis spist alle mulige forskellige slags pandekager, både indenfor og lavet over bålet på legepladsen.
Vi har danset pandekage-danse og lavet pandekage væddeløb. Lyttet til eventyret om Hans og Grethe og leget med sammensatte ord fx pande-kage-hus.
Vi afsluttede vores temauger af med at fejre børnehavens 11 års fødselsdag, hvor vi serverede kage i vores kagebod for alle skolens elever.
God weekend.

Kommenter på Facebook

Stort Tillykke med 11 dejlige år til mange børn♥️♥️👏👏🌞🌞

Tillykke med 11. Års fødselsdag og god weekend til jer alle

Tillykke med 11 skønne, dejlige år til glæde for mange børn 🎈🏆🎉🎂

4 uger siden

I SFO forbereder til vi os til MGP-show 🎉 ... Vis mereVis mindre

Billedkunst i dag i 3. Klasse. Vi arbejder med at skabe Monet og Picasso billeder. ... Vis mereVis mindre

Spille uge i børnehaven.😀🤩
I den forløbne uge har vi haft fokus på at spille forskellige spil med alle børn.
Både udendørs og indendørs.🎉
Vi har lært en masse. Både at vente på tur, at man kan risikere at tabe, hvad er spilleregler og hvordan man passer godt på vores spil.
Vi opfordrer alle til at spille med jeres børn derhjemme. - Det er nemlig rigtig sjovt!🎊
God weekend.

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland

Dejligt at se så mange havde lyst til at kigge forbi laden til fernisering igår. Vi sluttede emneugen af med besøg af professoren med tidsmaskinen - han fik den indstillet så der kom unge forskere ud fra fremtiden.
Bagefter fik vi sendt Lars på barsel med mange knus og en sang - vi vil savne ham og glæde os til at se ham til påske.

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland

Der bliver arbejdet intensivt med den vildeste ide i 3. Klasse. ... Vis mereVis mindre

HUSK FERNISERING I DAG FRA KL. 13.15
I denne emneuge arbejder vi med at udvikle nye ideer og vi deltager også i den landsdækkende unge-forsker konkurrence "Min vildeste idé". Der arbejdes fantastisk godt i alle "værkstedsrum" Der bliver opfundet de mest fantastiske ting og børnenes ideer er i år meget fokuseret på løsning af affaldsproblemer til vand og til lands samt klimaproblematikkerne. Til morgensang har vi haft besøg af professoren med sin tidsmaskine. Den kan hente opfindere fra fortiden frem sammen med en kritiker og en der roser idéen. I morges kunne tidsmaskinen også hente opfindere ind fra fremtiden. HUSK FERNISERING I EFTERMIDDAG! Kl 13.15 og indtil kl. 16 kan man gå ind i Laden og se på udstillingen af de forskellige idéer. Benyt lejligheden til at se dem NU - de skal sendes ind til konkurrencen i næste uge, og vi får dem ikke tilbage.
... Vis mereVis mindre

Se flere billeder på vores Facebook side

Vores billedealbums kan også ses i vores billedgalleri, som findes under fanen “Om Skolen”.