VELKOMMEN TIL

RØDDING FRISKOLE & BØRNEHAVE

Fra børnehave til 9. klasse

Tid og rum til leg og samvær

Respekt for hinanden på tværs af alder

Høj faglighed

Tilmelding til fredagshilsen

• 16. august 2017 – Første skoledag
    9:00,
  • 17. august 2017 – Forældremøde Børnehaveklassen
    19:00,
  • 23. august 2017 – Stort forældremøde og fællesspisning
    17:45,
Se flere nyheder her                               Se flere begivenheder i kalenderen

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har føjet 95 nye billeder til albummet Sidste Skoledag — sammen med Ane Bech og 9 andre her: Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland.

Sidste skoledag, hvor afgangseleverne spillede fodboldkamp mod lærerne, med resten af skolen som heppekor. Fællestime med fællessang og billedeshow fra hele skoleåret. Vi sluttede af med feriekram og vandkamp. I aften mødes vi igen til afslutning for alle friskolefamilier, hvor vi bl.a. tager afsked med vores afgangselever.

Mariann Knudsen, Hamdi Rashid og 23 andre synes godt om dette

Kommenter på Facebook

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har føjet 70 nye billeder til albummet Afslutningsaften - Sommerferie — her: Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland.

Så har vi sendt eleverne på sommerferie. Vi havde en dejlig afslutningsaften i går med farvel til afgangseleverne, sang og musik, forældrenes kagebord, svømmediplomer til de mindste, lærerunderholdning og feriemambo-kor. God sommer til jer alle og på gensyn til jer der kommer tilbage efter sommerferien!

Poul Sørensen, Trine Christensen og 23 andre synes godt om dette

Anette Marie Stig- Tak for endnu en dejlig oplevelse på SKOLEN! ✔️

4 uger siden

Kommenter på Facebook

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har opdateret sit coverbillede. ... Vis mereVis mindre

Se på Facebook

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har tilføjet 14 nye billeder.

Vi er godt i gang med sidste skoledag! Årets foto af hele skolen taget i højt humør!

Se på Facebook

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har føjet 17 nye billeder til albummet Børnehaven inviterede store gr., 0.kl & 1.kl til Hatteteater.

Til børnehavens fødselsdag i februar ønskede vi os penge til en oplevelse.
I dag fik vi fik vi besøg af Hatteteateret Honningbanden og det var en kæmpe succes.
Skolens gymnastiksal emmede af smil og latter både fra store og små.
... Vis mereVis mindre

Til børnehavens fødselsdag i februar ønskede vi os penge til en oplevelse.
Skolens gymnastiksal emmede af smil og latter både fra store og små.

Rashid Rojava, Annette Rasmussen Gram og 23 andre synes godt om dette

Bodil Fredslund OtzenHan er fantastisk 👏🏻👏🏻👏🏻

Kommenter på Facebook

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har tilføjet 8 nye billeder.

I 3.-4. klasses sidste billedkunsttime ryddede vi op og lavede disse lidt sjove figurer.

Se på Facebook

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har tilføjet 12 nye billeder.

Sidste omgang idræt i 5-6-7. klasse inden sommerferien. Vi sluttede af med manér. Efter en løbetur var der glidebane!

Irene Rasmussen, Stinne Stenger og 23 andre synes godt om dette

Kommenter på Facebook

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har tilføjet 6 nye billeder — sammen med Tina Helene Dam Kühne og Ane Bech.

Vi har idag haft besøg af Matias og Mads' forældre, som viste os, hvordan man slynger honning 🍯. Det var rigtig spændende og hyggeligt. Honningen smager fantastisk 😊. Alle fik smagsprøver med hjem 😊. Tak til Tina og Bjarne fordi I kom og tak for de sponsorerede honning - bamse - flasker 🐝🍯

Elly Madsen, Dorthe Munch og 23 andre synes godt om dette

Kommenter på Facebook

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har føjet 33 nye billeder til albummet Fællesspisning i 0., 1. og 2. klasse — her: Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland.

Vi havde en skøn aften med masser og dejlig mad på den fælles buffet og med hygge, leg og snak. 2. klasse spillede for os og 0. - 1. klasse opførte et syngespil med både drager, superhelte, prinsesser og m.fl., Vi sluttede aftenen af med fælles-dans.
... Vis mereVis mindre

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har føjet 22 nye billeder til albummet Storegruppen på overnatning v/ Vejen Fodboldgolf.

Det har trods det våde vejr været en fantastisk tur.
Det er de sejeste børn.
Ingen sure miner trods regnen.
Der har været højt humør, grin, spil, madlavning og leg.
Der var stor gensynsglæde da Charlotte kom på besøg og kunne fremvise sit gips ben og havde is med til alle.
God weekend!
... Vis mereVis mindre

Det har trods det våde vejr været en fantastisk tur.
Det er de sejeste børn.
Ingen sure miner trods regnen.
Der har været højt humør, grin, spil, madlavning og leg.
God weekend!

Annette Rasmussen Gram, Christina Arbjerg Kongsted og 23 andre synes godt om dette

Helle HøjlandJeg bliver varm om hjertet, når jeg ser glade børn , udi i skøn natur, dårligt vejr eller ej. Tak for dejlige billeder👍

Roushin QanbarJeg er meget glad for børn i havn Tak for Charlotte😍😍🍁🌹🌼

1 måned siden   ·  2

Else OxbøllSkønne unger med smil, også i regnvejr

Bodil ToftSejt 👍👏😎

Kommenter på Facebook

Se flere billeder på vores Facebook side

Vores billedealbums kan også ses i vores billedgalleri, som findes under fanen “Om Skolen”.