VELKOMMEN TIL

RØDDING FRISKOLE & BØRNEHAVE

Fra børnehave til 9. klasse

Tid og rum til leg og samvær

Respekt for hinanden på tværs af alder

Høj faglighed

Tilmelding til fredagshilsen

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har tilføjet 21 nye billeder.

London turen er nu ved at være slut -og vi er på vej mod Heathrow og Danmark. Det har været en særdeles aktiv tur og vi sluttede torsdag af med Jack The Ripper Tour - fredag morgen startede vi med at pakke og herefter var vi en tur omkring Westminster og Cabinet of War Rooms. Churchills komando bunker under 2 verdenskrig. Vi gik tilsidst ned mod Buckingham palads og så The Horse Guards. Vi glæder os over talrige sjove, spændende, hyggelige og lærerige oplevelser, men også til at slappe af i weekenden. Tak for lån af 26 teenagere, de har været skønne at have med.

Se på Facebook

Lyder til at det har været en skøn tur. Tak til jer lærere, der gør sådan en tur muligt ☺️ God weekend 🔆

1 uge siden   ·  1

Kommenter på Facebook

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har tilføjet 29 nye billeder — sammen med Nina Sundall her: The Official London Eye.

London byder på god mad til Fællesspisning onsdag aften - Torsdag er vi igang med et omfattende program med besøg på Sct Paul, Museum og London og lidt senere London Dungeons og London Eye. Dejligt at være i storbyen med 8/9 klasse og nu kan de fleste selv finde rundt i The Tube.

Skønne billeder.

Go’ tur hjem i dag☀️

Kommenter på Facebook

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har tilføjet 16 nye billeder.

HMS Belfast og så var der besøg af gamle besætningsmedlemmer som fortalte om livet ombord da skibet var i aktion under Korea krigen. Vi rykkede lige tiden til 1950 erne og 2. Verdenskrig

Se på Facebook

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har tilføjet 19 nye billeder — her: KØBENHAVN - Kopenhagen -.

I går fik 7. Klasse rundvisning på Vesterbro af en tidligere misbruger fra Gadens Stemmer, det gjorde indtryk! Derefter fik vi rundvisning på Christiansborg af Troels Ravn, også rigtig spændende. Dagen sluttede med mad på tyrkisk restaurant og musicalen “The book og Mormon” på Det ny teater.

Marie Hardam

Kommenter på Facebook

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har tilføjet 14 nye billeder.

Morgenløbetur i London - mange morgenfriske elever var med faktisk et rekord stort antal .. flot gået efter gårsdagens meget lange gåture. Vi har et hold med så gerne vil opleve og så piver man ikke over at skulle bevæge sig - seje teenagere. Vi løb Stamford Bridge og Themsen 5,3 km og gode point til fotosafarien ....

Se på Facebook

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har tilføjet 9 nye billeder.

Tirsdag aften sluttede vi med en tur i Lyceum Theatre og så The Lion King. Fantastisk oplevelse og der blev diskuteret effekter, kostumer og kulisser efter forestillingen - vi har mange ideer med hjem til vores egen Musical :)

Se på Facebook

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har tilføjet 40 nye billeder.

Friske og i godt humør har vi indtaget London. Først Natural History museum, hvor eleverne i 9. Klasse lige kunne blive skarpe på de problemstillinger som de har fået. Dernæst med riverboat ned af Themsen for at se Greenwich - Cutty Sark og stå på 0 tidslinjen 😀 Alle har det godt og vi glæder os til Musical i aften.

Se på Facebook

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har tilføjet 42 nye billeder.

7. Klasse hygger max i København. Indkøb til lækker mad og kokkerering. Rundvisning på Christiania, fortælling og rollespil på Tøjhusmuseet, oplæg om Rådhuspladsen, Storkespringvandet, Rytterstatue af Frederik 7. og Det kongelige bibliotek (Den sorte diamant).
... Vis mereVis mindre

Hvor er det fantastisk, at I giver vores børn disse oplevelser🤗

Gode med lidt kultur ☀️

Kommenter på Facebook

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har tilføjet 11 nye billeder.

Så er vi på vej! God stemning på banegården i Vejen og i toget til København.

God tur til 7 klasse

2 uger siden   ·  1

God tur til jer her fra Billund

2 uger siden   ·  3

Rigtig god tur 🚂💨💨

Kommenter på Facebook

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har tilføjet 7 nye billeder — her: Billund Airport.

Så er 8/9 klasse parat til afgang ... London venter... vi glæder os og stemningen er i top.

Vis tidligere kommentarer

Rigtig god tur ✈️

God tur

2 uger siden

Rigtig god tur. Pas godt på hinanden.

Sine Torpe stort 🇩🇰🇩🇰 håber I får en dejlig tur❤️

Rigtig go tur allesammen 😃

2 uger siden

Få jer en skøn skøn tur, nyd hinanden og London 😀

Kommenter på Facebook

Se flere billeder på vores Facebook side

Vores billedealbums kan også ses i vores billedgalleri, som findes under fanen “Om Skolen”.