VELKOMMEN TIL

RØDDING FRISKOLE & BØRNEHAVE

Fra børnehave til 9. klasse

Tid og rum til leg og samvær

Respekt for hinanden på tværs af alder

Høj faglighed

Tilmelding til fredagshilsen

• 18. januar 2017 – Skole-hjemsamtaler i 1. klasse
    14:00,
  • 24. februar 2017 – Fastelavn i skolen
    23:59,
  • 15. marts 2017 – Teaterforestilling
    18:00,
Se flere nyheder her                               Se flere begivenheder i kalenderen

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har tilføjet 10 nye billeder — her: Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland.

Så er byggeriet af vores 2 nye klasselokaler igang. Forældre i fuld sving med at bryde vægge og lofter ned og afmontere el. Stemningen er fantastisk og det er dejligt at være i gang.

Britta Bøje Jensen, Rie Nissen og 23 andre synes godt om dette

Karin SkjøthDejligt med lidt friskolestemning igen, selvom det var en støvet dag.... 😁

3 dage siden
Avatar

Rødding Friskole og Børnehave SønderjyllandTak for hjælpen til alle i dag - også skolekredsen :) vi nåede vildt langt :)

3 dage siden

1 svar

Kommenter på Facebook

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har føjet 31 nye billeder til albummet Min vildeste idé — her: Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland.

Så er en fantastisk emneuge slut. Rigtig god weekend til alle.
... Vis mereVis mindre

Så er en fantastisk emneuge slut. Rigtig god weekend til alle.

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har tilføjet 6 nye billeder.

I børnehaveklassen er de "vilde" idéer ved at tage form. Emneugen "Min vildeste idé" er i fuld gang.

Mia Baagøe, Trine Christensen og 23 andre synes godt om dette

Kommenter på Facebook

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har tilføjet 9 nye billeder.

Mens 8. og 9. klasse arbejder med projektopgave har resten af skolen emneuge - "Min vildeste idé". I 3.-4. klasse arbejder de med emnet "Dyr og natur". Ideerne udvikles ved hjælp af et oplæg fra lærerne, mindmaps og samtaleøvelser. Eleverne er meget ivrige og idérige.

Se på Facebook

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har tilføjet 13 nye billeder — sammen med Sigrid Smith Hogue.

Efter et krybbespil på rim og med Frimenighedspræst Mette Geils juletanker og ord om at komme hjem, tager vi på juleferie. Rigtig god jul til alle!

Se på Facebook

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har tilføjet 10 nye billeder.

Til morgensamling i dag var det 3. og 4. klasses tur til at stå på scenen.

Se på Facebook

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har føjet 12 nye billeder til albummet Fantastisk julefrokost for SFO i Rødding Centeret — i Vejen, Ribe, Denmark

Børnene havde en fantastisk eftermiddag i Rødding Centeret. Der blev spist lækker mad, danset, leget og sunget med på diverse julesange. Alt i alt en dejlig eftermiddag.
... Vis mereVis mindre

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har tilføjet 10 nye billeder.

I dag startede vi dagen med 5. klasse på scenen til morgensamling.

Se på Facebook

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har tilføjet 5 nye billeder.

6. - 7. klasses sammenspilshold gav os alle en god start på dagen, da de spillede for os til morgensamlingen.

Se på Facebook

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland har føjet 18 nye billeder til albummet Julefrokost på Hotel Rødding.

Børnehaven har været til en fantastisk julefrokost på Hotel Rødding. Der blev serveret en masse lækker mad og vi sang mange julesange, så vi rigtig kom i julestemning.
Nisse Dress og nisse Signe var naturligvis også med.
... Vis mereVis mindre

Nisse Dress og nisse Signe var naturligvis også med.

Yazmin Victoria Madsen, Rie Nissen og 23 andre synes godt om dette

Maibritt Lomholt ChristensenDet ser bare så hyggeligt ud 😄

1 måned siden   ·  1

Kommenter på Facebook

Se flere billeder på vores Facebook side

Vores billedealbums kan også ses i vores billedgalleri, som findes under fanen “Om Skolen”.