VELKOMMEN TIL

RØDDING FRISKOLE & BØRNEHAVE

Fra børnehave til 9. klasse

Tid og rum til leg og samvær

Respekt for hinanden på tværs af alder

Høj faglighed

Billedkunst i dag i 3. Klasse. Vi arbejder med at skabe Monet og Picasso billeder. ... Vis mereVis mindre

Spille uge i børnehaven.😀🤩
I den forløbne uge har vi haft fokus på at spille forskellige spil med alle børn.
Både udendørs og indendørs.🎉
Vi har lært en masse. Både at vente på tur, at man kan risikere at tabe, hvad er spilleregler og hvordan man passer godt på vores spil.
Vi opfordrer alle til at spille med jeres børn derhjemme. - Det er nemlig rigtig sjovt!🎊
God weekend.

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland

Dejligt at se så mange havde lyst til at kigge forbi laden til fernisering igår. Vi sluttede emneugen af med besøg af professoren med tidsmaskinen - han fik den indstillet så der kom unge forskere ud fra fremtiden.
Bagefter fik vi sendt Lars på barsel med mange knus og en sang - vi vil savne ham og glæde os til at se ham til påske.

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland

Der bliver arbejdet intensivt med den vildeste ide i 3. Klasse. ... Vis mereVis mindre

HUSK FERNISERING I DAG FRA KL. 13.15
I denne emneuge arbejder vi med at udvikle nye ideer og vi deltager også i den landsdækkende unge-forsker konkurrence "Min vildeste idé". Der arbejdes fantastisk godt i alle "værkstedsrum" Der bliver opfundet de mest fantastiske ting og børnenes ideer er i år meget fokuseret på løsning af affaldsproblemer til vand og til lands samt klimaproblematikkerne. Til morgensang har vi haft besøg af professoren med sin tidsmaskine. Den kan hente opfindere fra fortiden frem sammen med en kritiker og en der roser idéen. I morges kunne tidsmaskinen også hente opfindere ind fra fremtiden. HUSK FERNISERING I EFTERMIDDAG! Kl 13.15 og indtil kl. 16 kan man gå ind i Laden og se på udstillingen af de forskellige idéer. Benyt lejligheden til at se dem NU - de skal sendes ind til konkurrencen i næste uge, og vi får dem ikke tilbage.

HUSK FERNISERING I DAG FRA KL. 13.15
... Vis mereVis mindre

Her et lige en lille video mere. ... Vis mereVis mindre

Vi er godt i gang i 0. og 1. Klasse med at udvikle og bygge min vildeste ide. Dejligt at se børnene gå så meget op i arbejdet. Vi glæder os til i morgen. ... Vis mereVis mindre

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland

8. og 9. klasse laver projekt. Humøret er højt og kreativiteten er stor! ... Vis mereVis mindre

1 måned siden

Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland

Til julegudstjeneste i Frimenighedskirken, hvor Mette ønskede os en glædelig og farverig jul! Vi nød også årets krybbespil og Lukas og Julie læste juleevangeliet for os. I ønskes alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. ... Vis mereVis mindre

Kommenter på Facebook

God jul till Alla fok

Glædelig jul til alle❤️🎄🎄

Se flere billeder på vores Facebook side

Vores billedealbums kan også ses i vores billedgalleri, som findes under fanen “Om Skolen”.